Microsoft news

Microsoft tvinger nu månedlige Proactive Quality Updates igennem

17. NOVEMBER 2022 // 2 MIN.

Som et skridt på One Version-rejsen har Microsoft indført månedlige Proactive Quality Updates af sandbox- og produktionsmiljøer.

Microsoft indfører nu månedlige Proactive Quality Updates for at sikre, at kunderne har den nyeste og mest funktionelle version til rådighed. 

Quality Updates, der består af hotfixes, og som tidligere har været en del af Microsofts løbende serviceopdateringer til Dynamics 365, har til formål at rette og forbedre eksisterende funktionalitet.

Microsoft har førhen stillet disse opdateringer til rådighed som en del af serviceopdateringerne, men sådan er det ikke længere. For at sikre, at kunderne har den nyeste og mest funktionelle version til rådighed, tvinger Microsoft nu disse Proactive Quality Updates igennem på månedsbasis.

Proactive Quality Updates er en proaktiv, automatisk distribution af akkumulerede hotfixes til sandbox- og produktionsmiljøer.

Fakta om Proactive Quality Updates:

  • Proactive Quality Updates opdateres automatisk på månedlig basis
  • Proactive Quality Updates indeholder ikke nye features
  • Det vil ikke være muligt at udskyde eller annullere Proactive Quality Updates
  • Kunder vil blive advaret om en opdatering fem dage i forvejen

Færre Service Updates

Fremover vil Microsoft køre syv serviceopdateringer med nye features og bug fixes om året i stedet for otte. Opdateringerne vil forekomme i samme interval som hidtil, men foruden den forhenværende sidste opdatering i kalenderåret.

Har du ikke 100% styr på dine regression tests? 

Med disse nye, månedlige opdateringer er det nu endnu vigtigere at have sine testrutiner i orden. Vores anbefaling er som altid at være opmærksom på disse updates og have helt styr på håndteringen af opdateringer og regression tests. Hvis I har brug for hjælp til at udarbejde regressiontests, hjælper vi gerne. Tag kontakt til Mona Trapp, CCO, Head of Sales and Marketing, på tlf. 41 60 17 01 eller mail mst@bredana.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden. 

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Spørgsmål eller brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere om Proactive Quality Updates, regression tests eller andet. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up