Nyt fra Microsoft

Varsling om prisjusteringer og lancering af nye Dynamics 365 licenstyper

3. JUNI 2024 // 3 MIN.

Til oktober kan du imødese lidt højere priser på Dynamics 365 licenser og AX opdateringsabonnementer. Samtidig lanceres to nye Premium licenser til Dynamics 365 Finance og Supply Chain Management, der giver adgang til nye funktioner, som potentielt kan styrke din forretning. 

Med denne information ønsker vi at informere om, at Microsoft varsler prisstigninger og kursreguleringer på Dynamics 365 licenser, samt Dynamics AX opdateringsabonnementer gældende pr. 1. oktober 2024. Desuden udvides Dynamics 365 FO med en ny Premium licenstype.

Dynamics 365 FO

For Dynamics 365 FO drejer det sig både om reelle prisstigninger på en række licenstyper, samt generelt 5% i kursreguleringer.

Det er stadig usikkert hvordan de konkrete priser ender med at være, men vi forventer at de nye licenspriser fra 1. oktober 2024, vil se ca. således ud:

De viste priser er for licenser med årlig binding. For licenser med månedlig binding er prisen 20% højere. 

Desuden er der kommet to nye Premium licenstyper til Dynamics 365 FO:  

Dynamics 365 Supply Chain Management Premium user indeholder i første omgang den nye Demand Planner App. 

Dynamics 365 Finance Premium user giver mulighed for "Creator Access" til den nye udvidede planlægnings- og analysefunktion (xP&A), der omfatter opgavebudgettering, prognoser, økonomisk analyse og Corporate Performance Management.  

Det nye Business Performance Planning kræver også en Finance Premium licens. 

Vi vil løbende holde dig orienteret omkring ovenstående, i takt med at Microsoft offentliggør priser, betingelser mm.

Dynamics AX opdateringsabonnementer

For jer med et aktivt Dynamics AX opdateringsabonnement, gælder det at abonnementer stiger fra 18% til 19% af gældende licensværdi.

Ønsker du at vide mere omkring licenspriser, kan du læse mere her.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte CCO Mona Trapp, mst@bredana.dk, for en dialog omkring hvad ovenstående kommer til at betyde for din virksomhed. Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at vi kontakter dig.

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

 
 
keyboard_arrow_up