Produktnyhed

Ny My day-oversigt til Production Floor Execution

Maj 2022 // 2 MIN

Der er på kort tid kommet mange brugbare opdateringer til funktionaliteten Production Floor Execution til Dynamics 365 Supply Chain Management. Nu kan brugerne også se frem til oversigten My day

Brugerne af Production Floor Execution til Dynamics 365 har nu flere nyttige opdateringer til interfacet i vente. Med tilføjelsen My day kan medarbejderne hurtigt få det fulde overblik over aktuelle og tidligere registreringer og saldi som f.eks. feriesaldo, flexsaldo og overarbejde.

Der er på kort tid kommet mange brugbare opdateringer til funktionaliteten Production Floor Execution til Dynamics 365 Supply Chain Management. Opdateringerne har bl.a. gjort det nemmere at kvalitetssikre, registrere arbejde og overskue arbejdsopgaver. Med oversigten My day bliver overblikket endnu større.

Mens muligheden for at lave lønstatistikgrupper er blevet reintroduceret for brugerne, er det som noget helt nyt også muligt at se sine historiske stemplinger.

Medarbejderen kan konfigurere skærmbilledet, når denne er logget på Production Floor Execution. I ovenstående har medarbejderen adgang til menuen My Day i nederste højre hjørne. 

Følg med i registreringer på en specifik dato

I hovedsektionen kan medarbejderne få vist alle de registreringer, der er blevet foretaget i løbet af dagen. Udover aktuelle registreringer har brugeren også mulighed for at gå tilbage og se tidligere registreringer på specifikke datoer.

”My day giver betydeligt bedre mulighed for at se statistik i stemplinger og statistik for ferie- og flexsaldi. Her er en af de helt store fordele, at den enkelte medarbejder selv har mulighed for at undersøge grundlaget for eventuelle tvivl om f.eks. feriebeholdning eller løn,” siger Hans Christian Skovgård Hansen, som er Application Consultant i Bredana Axcite.

I skærmbilledet for denne medarbejder kan man se de faktiske stemplinger på en specifik dato. Forinden konfigureres de statistiker, som medarbejderne skal kunne se. Her ses ferie- og sygedage.

Overblik over saldi og aflønninger

I denne sektion kan medarbejderen se den aktuelle balance for aflønnet arbejde, overarbejde, fravær og aflønnet fravær.

Læs mere om oversigten My day på Microsofts egen hjemmeside her

 

Ajour med arbejdstid og feriebeholdning

Med den nye oversigt er information om saldi over f.eks. flex, overarbejde og ferie let tilgængeligt for den enkelte medarbejder.

”Indsigt i og overblik over aktuelle registreringer af f.eks. flex og ferie er grundlag for at foretage mere præcise registreringer,” afslutter Hans Christian Skovgård Hansen.

Funktionaliteten følger med opdatering 10.0.27, som er tilgængelig fra juni 2022.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere eller se en demo af kanban-funktionen, er du velkommen til at kontakte os her.

keyboard_arrow_up