Produktnyhed

Microsoft frigiver det nye Landed Cost-modul til Dynamics 365

 

Maj 2021 // 2 MIN

Microsoft frigiver det nye Landed Cost-modul i Dynamics 365 Supply Chain Management. Har hjemtagelsesomkostninger en væsentlig betydning for rentabiliteten af dine varer? Er du interesseret i øget kontrol med dine varer hele vejen fra leverandøren til dit lager? Så bør du kigge nærmere på det nye modul, som giver bedre styring af dine varer i transit. 

Det nye Landed cost-modul øger gennemsigtigheden af jeres forsyningskæder

Modulet gør dig i stand til at definere og følge hvert segment af varens rejse - helt fra leverandøren til den endelige destination. Gennemsigtighed og overblik gør det lettere at estimere ankomstdatoer, planlægge jeres lager og maksimere rentabiliteten af jeres varer.

Overensstemmelse mellem fysisk flow og økonomisk ejerskab 

Det er nu muligt at styre faktureringen af indkøb for eksempelvis FOB-ordrer, så snart det økonomiske ejerskab overgår fra leverandøren til dig som kunde. Varerne tilgår ikke lageret direkte, men er i transit indtil endelig modtagelse på slutdestinationen. Den opgave har man tidligere skulle løse på kreativ vis eller med partnerløsninger.

Fuld rutestyring

Du kan nu opdele dine indgående varer i ruter bestående af flere etaper med hver sin leveringstid. Eksempelvis kan en forsendelse fra leverandøren bestå af forsendelse til havn, sejltid, fortoldning og sluttransport til eget lager. Opdateringer af faktiske datoer i kæden kan udløse automatiske opdateringer af modtagelsesdatoer, så din modtagelsesdato på lageret altid er korrekt.

Forkalkulerede og efterkalkulerede hjemtagelsesomkostninger

Det bliver nu muligt at estimere omkostningerne og fordele disse på varerne efter volumen, vægt eller anden passende nøgle. Realiserede omkostninger sikrer, at du ender med det reelle billede og den reelle landed cost for såvel indkøb som flytteordrer.

Landed Cost-modulet bidrager til en mere effektiv og overskuelig hjemtagelse af dine varer. Bedre afvigelseshåndtering, allokering af hjemtagelsesomkostninger og øget kontrol over din lagerplanlægning er blot nogen af de områder, hvor modulet understøtter jeres forretning.

Læs mere om det nye modul her

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere eller se en demo af kanban-funktionen, er du velkommen til at kontakte os her.

keyboard_arrow_up