Succes med graduate program

Guidet karriererejse har nået sin destination!

06. MAJ 2024 // 3 MIN.

Ansættelse var målet med Bredana Axcites graduate program - men det var ikke en selvfølge at, alle fire graduates skulle fortsætte som ERP-konsulenter. Læs hvad der skete… 

Under et års guidet karriererejse gennem Bredana Axcites graduate program, var "alt" der skulle til, for vores fire nye ERP-konsulenter. 

”Vores ønske fra starten var at ansætte profiler, som vi troede på kunne udvikle sig til konsulenter, og det er lykkedes for os. Alle fire kandidater, har vist sig at passe ind i konsulent-stillingen og på arbejdspladsen, siger Alexander Marco Outzen, selv Application Consultant og ansvarlig for graduate programmet. 

”Jeg vil også gerne give en cadeau til Amanda, Helena, Simon og Thomas for at have taget arbejdshandskerne på, og leveret en solid arbejdsindsats. Det er resulteret i den rigtige udviklingskurve, tilføjer Alexander Marco Outzen. 

Alle er imødekommende og hjælpsomme

Simon Zeilmann Møller fik hurtigt smag for arbejdet som ERP-konsulent. 

”Det kom især, efter jeg blev tilknyttet kundeprojekter,” fortæller han. 

”Jeg fik ret hurtigt lov til at deltage i en workshop med en kunde. Efter et halvt år fik jeg ansvar for nogle specifikke områder i en løsning. Det gør, at man stepper op for at blive god til det,” siger Simon. 

Han mener, kulturen hos Bredana Axcite i høj grad medvirker til, at han og de øvrige tre graduates fortsætter i virksomheden. 

”Man føler sig godt tilpas fra dag et og har lyst til at være her. Alle er meget imødekommende og hjælpsomme,” siger Simon. 

Efter tre måneder var han med på en firmatur til Riga. 

”Det var en god måde at blive integreret på og møde kollegerne i andre omgivelser.” 

Frihed under ansvar

Helena Lauritzen ønskede sig et job med afvekslende opgaver, hvor man møder mange mennesker. Og det ønske er blevet indfriet. 

”Det er spændende og udfordrende at være med på kundeprojekter, og nu har jeg fået ansvaret for driften hos nogle kunder, så jeg møder flere og flere,” siger hun. 

Helena har været meget glad for den tryghed, der ligger i at være graduate: 

”Det medvirker til at afstemme forventningerne mellem virksomheden og en selv og letter presset, når man skal ud på arbejdsmarkedet,” siger Helena. 

Hun ser meget frem til at fortsætte i Bredana Axcite: 

”Det er en virksomhed med frihed under ansvar og plads til alle.” 

Nye graduates klar til karriererejsen 

Selv om de fire nu kan kalde sig ERP-konsulenter, er der forsat fuldt fokus på læring og erfaringsopbygning. 

”Vi er rigtig tilfredse med læringskurven indtil videre. Nu skal udviklingen og indslusningen i konsulentjobbet fortsætte,” siger Alexander Marco Outzen. 

Samtidig er næste på hold på fire graduates næsten fyldt op, og denne gang bliver der tale om tre Supply Chain Management graduates og en Finance graduate. 

De fire graduates fra "årgang 2023-24", kan få en rolle i forhold til at få de nye godt i gang. 

”Jeg glæder mig til at give mine erfaringer videre, siger Simon Zeilmann Møller. 

Vil du høre mere om vores graduate program, vores virksomhed eller ydelser i det hele taget, er du meget velkommen til at kontakte Mona Trapp, CCO, på mail: mst@bredana.dk

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

 
 
keyboard_arrow_up