Microsoft news

Effektiv træning og oplæring med Dynamics 365 Guides

10. februar 2022 // 2 MIN

Dynamics 365 Guides er effektiv træning og oplæring igennem virtuelle manualer og guides. 

Nye og ukendte opgaver kan være tidskrævende at udføre og lære for nytiltrådte såvel som erfarne medarbejdere. Der bruges ofte mange timer på oplæring og træning. Dels af medarbejderen selv, dels af den/de kollegaer, der skal afsætte tid til at lære fra sig.  

Det er her, Dynamics 365 Guides kommer ind i billedet. Den simple tilgang til avanceret vejledning er nemlig en effektiv genvej til øget produktivitet. 

 

Få frie hænder til at arbejde 

Med Dynamics 365 Guides kan alle investeringer i oplæring bruges på at udarbejde materiale, der kan bruges igen og igen. Medarbejderen kan på egen hånd gennemgå materialet og blive guidet igennem processerne uden tilstedeværelsen af en træner. Imens kan medarbejderen endda bruge begge hænder. Det gør oplæringsprocessen mere effektiv med sparet tid og ressourcer til følge.   

Ved at koble Dynamics 365 Guides sammen med Dynamics 365 Supply Chain Management vil medarbejdere, eksempelvis i produktionen, få vist BOM og ruter via mixed-reality med skridt-for-skridt instruktioner og informationer lige for øjnene af dem.  

Virtuelle instrukser, der følger brugeren 

Dynamics 365 Guides fungerer i kraft af HoloLens. Begge hænder kan arbejde, imens instrukser vises for øjnene af medarbejderen. Brugerens øjenbevægelser styrer navigationen.   

Instruktionerne kan tilpasses efter behov. De følger med, når brugeren bevæger sig og placerer sig ved siden af det objekt, der arbejdes med. På den måde kan man blive fri for at bruge tablets, smartphones og printede manualer eller guides i den forbindelse.   

Dynamics 365 Guides laves uden kode, og kræver ikke mange flere færdigheder, end det kræver at lave slides i PowerPoint.  

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

keyboard_arrow_up