Coronakrisen

Vi gør hvad vi kan for at holde hjulene i gang på forsvarlig vis

Marts 2020 // 3 MIN

Lige nu er Danmark - sammen med resten af verdenen - i en stor økonomisk og samfundsmæssig krise, som ingen af os helt kan forudse konsekvenserne af. Men her hos Bredana Axcite gør vi alt for at gøre vores til at holde hjulene i gang. 

Af Carsten Slot, CEO og partner

Danmark befinder sig lige nu i en ekstraordinær situation, som har store økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser. Vi kan alle mærke det. Det strækker sig langt ind i vores professionelle og privates sfære. Hverdagen er fra den ene dag til den anden vendt på hovedet for de fleste af os.

Hos Bredana Axcite rammer Corona-krisen ind i den nære kontakt til vores kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, som er så vigtig for os.

Det fysiske møde - håndtrykket, øjenkontakten og nærværet - er for en stund skiftet ud med telefonopkald, mails og online møder. Men det tager ikke fokus fra vores primære opgave - at udvikle og vedligeholde vores kunders forretningssystemer. Og ikke mindst sikre, at vores kunder har de bedste systemmæssige forudsætninger for at drive en succesfuld forretning. 

Vi tager den nuværende situation meget alvorligt, og vi påtager os et stort ansvar for at minimere smitte ved at holde afstand til hinanden og følge Sundhedsstyrelsens øvrige retningslinjer. Men vi gør også alt i vores magt for at bidrage til, at hjulene i lille Danmark holdes i gang. 

Derfor opretholder vi fuldt beredskab og er tilgængelige for vores alle kunder på telefonen eller online, alt imens vi har indrettet os på hjemmekontorer rundt omkring.

Du kan altid komme i kontakt med os på 70 10 20 28 på alle hverdage mellem 8.15-16.00.

keyboard_arrow_up