Produktnyhed

Axcite Procurement udvides med ny ASN-funktion

April 2020 // 2 MIN

Axcite Procurement - som er Bredana Axcites egenudviklede standardmodul til Microsoft Dynamics 365 - udvides med en ASN-importfunktion.

ASN er en forkortelse for Advanced Shipping Notice, og med ASN-funktionen i Axcite Procurement bliver det muligt at importe pakkelister/følgesedler som CSV-format. 

Ved import læses følgeseddelslinjedata ind i en ”staging”-tabel med validering. Efter godkendt validering (automatisk hvis validering ikke fejler) vil den enkelte fundne indkøbslinje blive opdateret med bl.a. antal, datoer og nyt shipment-felt. Indeholdt er dermed håndtering af overleveringer og ”split” af indkøbsordrelinjer.

Med funktionen vil indkøbsafdelingen spare tid samt sikre en bedre datakvalitet, da processen automatiseres og risikoen for fejltastninger minimeres.

Læs mere om de andre funktioner i Axcite Procurement-modulet.

Har du spørgsmål til den nye ASN-funktion, er du velkommen til at henvende dig til din primære kontaktperson hos Bredana Axcite, eller Carsten Slot på csl@axcite.dk eller +45 87 34 68 21.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere eller se en demo af løsningen, er du velkommen til at kontakte os her.

keyboard_arrow_up