Vi fejrer fire store jubilæer i rap

OKTOBER 2021 // 5 MIN.

I Bredana Axcite er loyalitet en vigtig værdi, der giver genlyd i de store jubilæer, vores dygtige medarbejdere holder på stribe. Til sammen fejrer Michael Christensen, Michael Holst, Lasse Andersen og Kim Rosenbak nu 45-års jubilæum.

Det er efterhånden mange år, vores fire jubilar-kollegaer har kendt hinanden. Application Consulent Michael Christensen har netop kunne fejre sine 15 år i Bredana Axcite, mens Michael Holst og Lasse Andersen for nylig fejrede 10 år på holdet. Kim Rosenbak har stadig sit 10-års jubilæum til gode, som finder sted i november.

Vi tilskynder og sætter stor pris på lange kunde- og medarbejderrelationer. I indlægget her kigger jubilarerne tilbage på årene, de har været en del af Bredana Axcite.

 

"Small but beautiful"

Lasse Andersen har tidligere arbejdet som logistikchef, projektleder samt teknisk chef. Hos os trådte han til som én af de første logistikkonsulenter i Aarhus. Klip til 10 år senere, hvor vi stadig er så heldige at have Lasse på holdet, der i dag er Logistic Lead og partner.

”Small but beautiful, kan man sige om Bredana Axcite. Her går vi ikke så meget op i titler. Vi er lige, og her er en særlig frihedsgrad med kort fra idé til handling,” siger Lasse.  

Han nævner også samarbejde som en vigtig del af arbejdet.

”Både medarbejdere og samarbejdspartnere er en del af det samme vi. Vi arbejder sammen om at nå nogle fælles mål,” siger Lasse og fortsætter.

”Både medarbejdere og samarbejdspartnere er en del af det samme vi. Vi arbejder sammen om at nå nogle fælles mål.”

Lasse Andersen, Logistic Lead og partner

”Det er troværdighed en vigtig del af. Både internt og på tværs. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder og føler os også ofte som en del af de organisationer, de arbejder i,” siger Lasse. ”Det er en relation, der stikker dybere end bare e-mails frem og tilbage,” afslutter han.  

"Vi skal være de bedste"

Da Michael Christensen var dreng, drømte han om at købe en Porsche og blive enten revisor eller regnskabschef. Porsche-drømmen har han til gode, men resten af drømmen har han allerede indfriet. Han blev både revisor, regnskabschef og senere Application Consultant i Bredana Axcite.

”Bredana Axcite er en god og sjov arbejdsplads – og det er rart at have kollegaer, der også har været her længe,” siger Michael Christensen.

Tilgangen til et projekt er anderledes end i lignende virksomheder. Dét er noget af det, Michael Christensen fremhæver ved at arbejde i netop Bredana Axcite.

”Arbejdskulturen er bygget op om, at vi skal være de bedste og altid levere et super godt stykke arbejde. Her taler jeg ikke kun om IT, men også om rådgivning og noget af alt det udenom, der gør en forskel,” siger Michael Christensen.

Arbejdsglæde er naturligvis en individuel størrelse. Blandt vores fire jubilarer er der dog enighed om, at arbejdsopgaverne og fleksibiliteten er noget af det, der vægter højest på trivselskontoen.

”Der er ikke kun en forventning om, vi er vores ansvar voksent. Der er en tillid til det,” siger Michael Christensen.

 

Arbejdskultur gør indtryk

Økonomichef og partner Michael Holst kendte ingenting til AX, dengang han trådte ind i Bredana Axcite. På det tidspunkt arbejdede han som revisor: en stilling, han i otte år havde været i forud for sin ansættelse hos os. I sit ”nye” job fremhæver Michael Holst fleksibiliteten som én af de helt store fordele ved sit arbejde.

 ”Jeg plejer at sige til mine yngre kollegaer, det bliver hårdt, hvis de nogensinde skal ud at finde et "rigtigt" arbejde. Her er der en høj grad af fleksibilitet og frihed,” siger Michael Holst.

 For Michael Holst er det også vigtigt at arbejde et sted, som han kan identificere sig med. Han mener nemlig, at arbejdskultur er noget, der gør indtryk.

“Arbejdskultur er noget, man bliver farvet af, og derfor er det vigtigt for mig at være et sted, hvor både arbejdet og arbejdsmiljøet er godt,” afslutter han.

”Jeg plejer at sige til mine yngre kollegaer, det bliver hårdt, hvis de nogensinde skal ud at finde et "rigtigt" arbejde.”

Michael Holst, økonomichef og partner


 

 

"Vi skal være fair, opføre os ordenligt og holde det, vi lover"

”Det er den længste rum tid, jeg har været i en virksomhed. Årene er bare gået,” siger Application Consultant Kim Rosenbak, der har 10-års jubilæum i november. Før jobbet hos os arbejdede han blandt andet som produktionsingeniør og logistikkoordinator.

”Efter 10 år bliver jeg stadig fagligt udfordret, og jeg kommer ud og ser vores kunder i øjnene. Det er én af grundene til, jeg har været her så længe. Den anden er mine kolleger. Både på den sociale og faglige side,” fortæller Kim og fortsætter.

”Vi har ikke nogen performancekultur, og der er ikke nogen, der hævder sig over andre. Det skal være meningsfyldt og sjovt at gå på arbejde, og det er det for mig. Her er en god tone, stor forståelse og respekt for den enkelte,” siger Kim.

Ifølge Kim arbejder vi i Bredana Axcite ud fra en usagt kongstanke. Et mantra, kalder han det.

”Vi har et internt mantra om, at vi skal være fair, opføre os ordenligt og holde det vi lover over for vores kunder og hinanden.”

 


 

Længe leve de lange relationer

Lange medarbejder- og kunderelationer er et rigtig godt match, fordi et tæt samarbejde er et mere tillidsfuldt og effektivt samarbejde. Det er i hvert fald det, vores erfaring fortæller os.

Afsættet for et samarbejde med os er 100% forretningsforståelse. Vores konsulenter har nemlig selv arbejdet i industrien og kan derfor forstå og relatere til de problemer, udfordringer og muligheder, vores kunder står over for.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere eller se en demo af løsningen, er du velkommen til at kontakte os her.

keyboard_arrow_up