Bredana Axcite ansætter ny Marketing Manager

April 2021

Laura Stouby, 28 år og retoriker, er ny Marketing Manager i Bredana Axcite

Laura Stouby er vores nye Marketing Manager, der fremover skal varetage markedsføringen af Bredana Axcite over for relevante modtagere.

Laura, 28 år, er uddannet retoriker fra Aarhus Universitet med en BA i medievidenskab fra SDU. Hun har desuden læst Mass Media Communication på Texas State University. De seneste par år har hun arbejdet med alt fra strategisk afsæt til generel branding, PR og inbound marketing på hhv. kommunikations- og reklamebureau i Aarhus. Nu har hun til vores held skiftet konsulentjobbet ud med stillingen som Marketing Manager hos os.  

Laura har en retorisk og narrativ tilgang til at understøtte, udbrede og udfolde Bredana Axcite-brandet, hvilket hun allerede er godt i gang med.

”Det er en fornem opgave at skulle understøtte det stærke brand, som Bredana Axcite er. Selvom jeg ikke har været her længe, er det tydeligt, hvor meget specialistviden vi har in house. Det er en ren guldgrube, som jeg allerede har vildt travlt med at pakke ud og dele med omverdenen,” siger Laura.

Det er ikke mere end en måned siden, Laura rykkede ind på kontoret i Aarhus. Alligevel har hun allerede fået et godt indtryk af sin nye arbejdsplads.

“Det er nogle meget dygtige og flinke kollegaer, jeg har mig. Jeg tror ærlig talt ikke, jeg kunne være endt et bedre sted,” afslutter hun.

Privat bor Laura i Aarhus med sin kæreste og sin hund.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up