Jeanettes forretningsforståelse er bygget op "fra lagergulvet" 

December 2023

Jeanette Bruusgaard Holm, 36 år, er ny Application Consultant hos Bredana Axcite.

17 år i forskellige roller i global virksomhed - lige fra lagergulvet til ledelse af optimerings- og IT-projekter! 

Vores nye Application Consultant Jeanette Bruusgaard Holm, er klar til at tage dialogen med vores kunder på en særdeles stærk og bred baggrund. 

Fra Jeanette var 19 år og til nu, har hun været ansat i Alfa Laval, der er en førende, global leverandør af produkter inden for varmeoverførsel, separation og væskehåndtering med 18.000 ansatte, heraf 900 på Koldings største virksomhed.  

Nu har hun plads på den anden side af skrivebordet som konsulent - og hjertet banker for ERP. 

”ERP bærer hele forretningen. Derfor synes jeg, det er sjovt at medvirke i implementeringen og gøre en forskel gennem skarpe løsninger, der optimerer og effektiviserer,” siger Jeanette Bruusgaard Holm. 

Hun er uddannet Bachelor i International Business, og har også læst cand.merc. i Styring og Ledelse ved Syddansk Universitet i Kolding. 

I 2006 startede hun som feriemedhjælper hos Alfa Laval. Og det, der skulle have været et afgrænset ansættelsesforløb, kom til at vare 17 år. 

I starten fordi aftenjobbet kunne passes sammen med studierne. Men efter nogen tid også fordi, det var en spændende arbejdsplads. Især var hun interesseret i at få kendskab til ERP-systemet og oparbejde en viden, som gjorde hende uafhængig af andres hjælp.   

I 2012 blev hun udnævnt til Supply Chain Coordinator i indkøbsafdelingen, hvor nysgerrigheden og interessen for IT førte til deltagelse i implementering af et ticket-system. 

Som Planning Coordinator var Jeanette med til at optimere processerne i det nye WMS, og som såkaldt Continous Improvement Driver, hjalp hun kollegerne med problemløsning ligeledes i WMS og i ERP systemet. 

De sidste år på Alfa Laval havde Jeanette titel af henholdsvis Project Manager og Data Lead, hvor hun havde fokus på optimering over en bred kam, og var involveret i implementering af Dynamics 365 Supply Chain Management. 

”Jeg søgte jobbet i Bredana Axcite, fordi stillingsopslaget talte rigtig meget ind i det, jeg kan bidrage med, blandt andet en god forretningsforståelse fra lagergulvet og op,” siger Jeanette. 

Jeanette er gift med Thomas, der er uddannet maskinsnedker. Parret bor i Kolding og har to børn, Frederik på tre år og Sophie på otte år. På spørgsmålet om, hvad fritiden går med, lyder svaret: 

”Jeg er livsnyder og værner meget om mine sociale relationer. Jeg kan godt lide at være til…” 

Tag godt imod Jeanette som altid møder verden med et smil!

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up