Ingeniør med erfaring fra store virksomheder ny ERP Application Consultant

Januar 2019

Anders Skov Nielsen, 33 år, er ansat som Application Consultant ERP i Bredana Axcite.

Anders Skov Nielsen, 33 år, er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet med en kandidatgrad i International Technology Management og en bachelor i Global Business Engineering.

Han valgte denne uddannelse, fordi den bygger bro mellem det tekniske og det forretningsmæssige, og det er netop denne tilgang, han kommer til at trække på hos Bredana Axcite.

”Jeg kan godt lide at arbejde i krydsfeltet mellem processer og systemer og synes, at den indbyrdes afhængighed af de to ting er spændende. Og så glæder jeg mig til at arbejde på den anden side af bordet, blive udfordret og skabe værdi som konsulent,” siger Anders Skov Nielsen.

Anders var færdig som ingeniør i 2012 og har siden arbejdet hos Haldor Topsøe, Widex og Grundfos som henholdsvis produktionsplanlægger, Teamleader Puchasing og Supplier Account Manager.

Han er kæreste med Anne, der er Planning Manager i Grundfos. Parret bor i Aarhus.

I fritiden dyrker han undervandsjagt med harpun, og er heldet med ham, kommer han hjem med rødspætte, torsk eller sågar laks. Han sejler også - i den nyindkøbte motorbåd ud fra Egå Marina.

Endvidere bliver der tid til et spil squash.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up