Ny Application Consultant har solid erfaring med ERP fra robotindustrien

September 2022

Anton Vittrup, 27 år, kommer fra stillinger som hhv. produktionsingeniør og strategisk indkøber, hvor han blandt andet har arbejdet med ERP-implementering i robotindustrien. Nu har vi fået ham på holdet i Bredana.

Anton Vittrup, 27 år, har tung erfaring taget sine unge alder i betragtning. I sin seneste ansættelse arbejdede han med ERP-implementering hos Blue Ocean Robotics, hvor han havde ansvar for implementeringen af processerne omkring Master Planning, indkøb, produktion og logistik.

Hos os kommer han blandt andet til at arbejde med forecasting, indkøb, planlægning og warehousing, og så kommer han i det hele taget til at dele rundhåndet ud af sin viden.

"Jeg er meget passioneret omkring mennesker, processer og digitalisering, og jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe vores kunder med at udnytte Dynamics 365 til at understøtte deres forretning," siger Anton. 

Anton har læst Global Management and Manufacturing på Syddansk Universitet i Odense, og det var også der, han fandt frem til sit arbejdsdrive.

”I en årrække troede jeg, jeg skulle være sælger, men på studiet fandt jeg ud af, at jeg er lidt en nørd. Jeg elsker at dykke ned i systemer og designe løsninger,” siger Anton. 

Til daglig bor han sammen med sin kæreste i Odense, og som en ægte outdoor-entusiast er han glad for at løbe, cykle og fiske. 

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up