Vigtigt at medarbejderne føler sig trygge i en forandringsproces

Januar 2024

Annie Lund Jensen, 48 år, er ny Application Consultant hos Bredana Axcite.

”Jeg brænder for optimering af processer og forandringsledelse; at fjerne det unødvendige – og sidde med en medarbejder og klæde vedkommende på til at gøre tingene på en ny måde,” siger Annie Lund Jensen. 

Gennem de seneste godt 20 år har hun haft hænderne helt nede i supply chain som blandt andet produktionsplanlægger, lagerchef og produktionschef. Samtidig har Annie været med i og ansvarlig for ERP-opgraderingsprojekter. 

Nu er hun parat til at bruge sin store viden og erfaring inden for supply chain og Dynamics 365 i rådgivningen af Bredana Axcites kunder. Og der er – ifølge Annie Lund Jensen – i hvert fald en afgørende forudsætning for at få succes med det gennemgribende forandringsprojekt, som en ERP-implementering vitterligt er: 

”Det er vigtigt at få medarbejderne til at følge sig trygge i det”, siger hun. 

Annie Lund Jensen er med egne ord ”født ind i supply chain”. Efter sin handelsuddannelse startede hun som indkøbsassistent, og allerede efter kort tid begyndte karrieren at tage fart. I 2000 blev hun produktionsplanlægger i en virksomhed i Velux koncernen, hvor hun var med til at implementere lagerstyring og ressourceplanlægning i XAL. I to år var hun produktionsplanlægger hos Danfoss og arbejdede med at flytte en fabrik og indføre Lean planlægningsværktøjer. 

Mens finanskrisen rasede var Annie Lund Jensen Production Manager hos Howe A/S, og efterfølgende produktionsplanlægger hos Dinex A/S. 

Der blev også tid til mere uddannelse i form af merkonomuddannelsen på IBA og IBC i Kolding. 

Fra 2011 til 2022 var hun ansat hos Strandmøllen A/S. Først som Warehouse Manager, senere som som Logistics Manager – og superbruger af Dynamics AX. De sidste tre år hos Strandmøllen var hun IT Project Manager, hvor hun blandt andet var med i virksomhedens kommende opgradering af AX 4.0 til Dynamics 365 FO, som blev igangsat mens hun var ansat. 

Fra 2016 til 2019 tog Annie Lund Jensen diplomeksamen i forretningsadministration og ledelse på Via University College i Kolding. 

For godt et år siden skiftede hun spor til konsulent og arbejdede som Business Application Specialist med global implementering af Dynamics 365 hos Micro Matic. 

Men hvorfor egentlig skifte til konsulentrollen? 

”Jeg kan godt lide at arbejde med projektstyring, som jeg har gjort i en del af mine jobs – men når man gør det 100 procent, kommer man ikke ind i alle spor. Og jeg vil også rigtig gerne arbejde med optimering af de enkelte processer,” siger Annie Lund Jensen. 

Hun er gift med Steen, der er civilingeniør. Parret har tilsammen fire børn og fire børnebørn. 

Annie Lund Jensens store fritidsinteresse er lange vandreture i bjerge, og hun og familien har været på ture til både Østrig, Schweiz, Italien, Frankrig og Spanien.  

Et par halvmaratonløb om året bliver det også til. ”Jeg har altid gang i et eller andet træningsprogram,” siger hun. 

Tag rigtig godt i mod Annie.

Læs også

Her er nogle af de medarbejdere, som senest er kommet til Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up