Webinar

Sådan får I (bedre) styr på jeres varer i transit

Dato

27. august 2024

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 10.00-11.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Via formularen her på siden

check-square

Landed Cost modulet giver jer en stribe fordele 

Med lanceringen af Landed Cost modulet har Microsoft ikke alene løst systemmæssige udfordringer. Der er samtidig skabt mulighed for, at I kan vende problemer til fordele, som kan få betydning for jeres forretning gennem en mere præcis beregning af indtjeningsmargin. 

Landed Cost modulet øger gennemsigtigheden af jeres forsyningskæder og skaber overblik. Det bidrager til en mere effektiv og overskuelig hjemtagelse af varer.  

Modulet gør det nemmere at håndtere afvigelser og allokere hjemtagelsesomkostninger.  

På vores 60 minutters webinar, fortæller vi blandt andet om: 

 • Overensstemmelse mellem fysisk flow og økonomisk ejerskab:
  • Styr faktureringen af indkøb af eksempelvis FOB-ordrer, så snart det økonomiske ejerskab overgår fra leverandøren til jer som kunde. Varerne tilgår ikke lageret direkte, men er i transit indtil endelig modtagelse på slutdestinationen.  
 • Fuld rutestyring 
  • Opdel jeres indgående varer i ruter bestående af flere etaper med hver sin leveringstid. Opdateringer af faktiske datoer i kæden kan udløse automatiske opdateringer af modtagelsesdatoer, så jeres modtagelsesdato på lageret altid er korrekt. 
 • Forkalkulerede og efterkalkulerede hjemtagelsesomkostninger 
  • Estimer omkostningerne og fordel dem på varerne efter volumen, vægt eller anden passende nøgle. Realiserede omkostninger sikrer, at I ender med den reelle Landed Cost for såvel indkøb som flytteordrer.  

Lad Landed Cost hjælpe jer med varer i transit og lær, hvordan leveringstider, afvigelser og omkostninger nemt kan overskues og styres. 

​Vi afslutter webinaret med en live Q&A.

Tilmelding til webinaret foregår nederst på siden.


Dine værter på webinaret:

 • Amanda Skygge Illum, Application Consultant, ERP
 • Mikkel Krog Lind, Application Consultant, ERP

Tilmeld dig her:

 


Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Se alle vores events her

keyboard_arrow_up