Webinar

Automatiser tidskrævende rutineopgaver med Copilot

 

Dato

19. september 2024

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 10.00-11.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Via formularen her på siden

check-square

AI bliver en game-changer, også på tværs af Dynamics 365 Supply Chain Management platformen.

Kunstig intelligens, tager et kvantespring fremad og kan blive en game-changer på tværs af Dynamics 365 Supply Chain Management. Arbejdsgange automatiseres og processer strømlines. I får adgang til værktøjer der kan give jer værdifulde indsigter, som I kan handle på.

På webinaret giver vi dig indblik i de fordele den AI-baserede Copilot kan hjælpe med at opnå, her og nu.

Vi deler seneste nyt om Microsofts planer for den gennemgribende indførelse af AI-værktøjet i Dynamics 365.

Vær på forkant med udviklingen og dyk ned i alt det nye og få et godt indblik i, hvordan værktøjerne kan arbejde for dig og din virksomhed.

På 60 minutter, præsenteres du for:

  • Se, hvordan Copilot kan hjælpe med at filtrere og organisere ændringer af indkøbsordrer, og komme med forslag til handlinger baseret på AI-genereret analyse.
  • Lær, hvordan Copilot hjælper med at styre betalinger og cashflow, udregner sandsynligheden for en rykkerproces, og præsenterer hvordan den bedst gennemføres.
  • Få præsenteret Invoice Capture, hvor Copilot afløfter data fra kreditorfakturaer i en ny og mere automatiseret proces.

· …vi glæder os også, til at løfte sløret for de innovative funktioner, der er på tegnebrættet, og som lige om lidt vil kunne give dig endnu flere forretningsmæssige fordele!

Lad Copilot gøre det tidskrævende rutinearbejde, og fokusér i stedet medarbejdernes ressourcer på det, der giver værdi til din forretning.

Tilmelding til webinaret foregår nederst på siden.

​Vi afslutter webinaret med en live Q&A.


Din vært på webinaret:

  • Thomas P. Frantsen, COO og partner

Tilmeld dig her:

 


 

Hvad er Axcite Inspire?

Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger. 

Se alle vores events her

keyboard_arrow_up