Microsoft news

Microsoft offentliggør 2. udgivelsesplan for Dynamics 365 i 2021

30. august 2021 // 5 MIN

Microsoft offentliggør udgivelsesplan til Dynamics 365 for andet halvår af 2021, og den byder blandt andet på spændende nye features til Finance og Supply Chain Management

Vi har udvalgt fem af de nye features til Dynamics 365 Supply Chain Management, som vi finder mest relevante og interessante for virksomheder, der har fokus på handel, produktion og distribution

#1 Planning Optimization overtager master planning

Lynhurtig MRP via Planning Optimization er nu tæt på at understøtte den funktionalitet, der kendes fra klassisk master planning.

Den lynhurtige Planning Optimization er med denne opdatering tæt på at understøtte den funktionalitet, der kendes fra klassisk master planning (for detaljer om de enkelte features henvises til denne oversigt).

Planning Optimization kører som en microservice, hvilket betyder bedre performance og øget skalerbarhed samt minimal indflydelse på andre processor. Derfor kan planlægninger køres hurtigt i løbet af dagen og give nær-realtidsindsigter. Microsoft har nu meldt ud, at den klassiske MRP udgår i foråret 2022. 

#2 Mobile App Step 

Dynamics 365 Supply Chain Management udvides med smart mobilapplikation, der har trinvise instruktioner til lagermedarbejderne. 

Det kan ofte være tidskrævende og besværligt for nye eller midlertidige lagermedarbejdere at lære nye opgaver. Desuden kan nye opgaver være komplicerede for selv erfarne medarbejdere. Den nye app gør det nemmere at on-boarde nye medarbejdere og sæsonmedarbejdere. Medarbejderne har altid trinvise konfigurerbare instruktioner ved hånden, såfremt de skulle have brug for dem. Medarbejderne kan derved arbejde fokuseret og målrettet på de nye arbejdsopgaver uden forudgående træning.

"Det ser vi som en god tidsmæssig besparelse og en velkommen ny feature," fortæller vores Team and Product Manager Thomas Frantsen.

#3 Scan barcodes in the warehouse using GS1 format standards 

Der er nu understøttelse af GS1 formatet i Warehouse-appen, så man via et enkelt scan kan udlede al relevant information af stregkoden. 

Warehouse-appen understøtter nu GS1 stregkoder. GS1 stregkoderne kan indeholde mange forskellige data såsom batchnr., udløbsdato og serienr. Dermed kan alt information indlæses med ét scan, hvor det før var nødvendigt med flere stregkoder og scanninger.

"Det mener vi er en klar forbedring indenfor Warehouse Management, da det giver en betydelig reduktion i antallet af scanninger og dermed tid," fortæller Thomas Frantsen. 

#4 Face recognition sign-in for production floor workers

Brug ansigtsgenkendelse til at stemple ind og ud i produktionen

Funktionen gør det simpelt for medarbejderne at tjekke ind og ud – det gøres ved blot at kigge ind i et kamera. Funktionen er især interessant for de virksomheder, der af sikkerhedshensyn kræver biometrisk login. 

#5 Detailed pricing models for sales price calculations

Ny motor til at beregne salgspriser på kunder

Microsoft har tilkendegivet, at de introducerer en ny konsolideret prismotor. Featuren kommer først i preview i 2022, og der er endnu ikke kommet meget information ud. Det er en længe ventet nyhed, og det ser ud til, at der langt om længe kommer opdateringer til funktionen, der ikke har set mange ændringer siden XAL-dagene.

Vi holder os løbende opdateret, og melder noget ud, når vi ved mere.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

keyboard_arrow_up