Microsoft Dynamics 365

Dual-write for højere datakvalitet og bedre brugeroplevelse

Juni 2020 // 2 MIN

Microsoft har lanceret en ny integrationsløsning, Dual-write, som vil gøre samspillet mellem Dynamics 365-applikationerne mere strømlinet og øger brugeroplevelsen markant.

Den nye tovejsintegrationsløsning fra Microsoft gør det muligt, at data kan flyde gnidningsfrit mellem Microsofts forretningsapplikationer, øger brugeroplevelsen markant, og vil i sidste ende sikre langt højere kvalitet i dine data grundet dens særlige valideringskontrol. 

Hvad er Dual-write?

Dual-write er en ny out-of-the-box tovejsintegration fra Microsoft, som sikrer, at data flyder gnidningsfrit og i næsten realtid mellem Microsofts ERP- og CRM-løsninger. Løsningen er lidt af en gamechanger for samspillet mellem applikationerne i Dynamics 365-paletten, da den øger brugeroplevelsen markant og gør vitale arbejdsprocesser mere strømlinede. 

Nemmere vedligeholdelse af data

Løsningen gør det nemmere for Dynamics 365-brugere at vedligeholde fælles stamdata, da ændringer, der laves i fx Dynamics 365 Supply Chain Management automatisk overføres og overskrives i fx Dynamics 365 Sales via Microsoft Dataverse (tidligere Common Data Service), og vice versa. Deraf navnet dual-write, som på dansk bedst kan oversættes til dobbeltskrivning. 

Microsoft Dataverse er en datatjeneste, der gør det muligt at samle data og dele det på tværs af dine forretningsapplikationer. Og med Dual-write bliver det nu endnu mere problemfrit at synkronisere data på tværs af dine applikationer. Hvor data tidligere er blevet opdateret og synkroniseret på tværs af forretningsapplikationer i periodiske kørsler, sker det nu i realtid.

Stærk valideringskontrol

Realtidsfunktionaliteten har den styrke, at brugeren øjeblikkeligt orienteres, hvis dine data ikke kan valideres i de øvrige applikationer. Opretter man eksempelvis en ny debitor, findes der forskellige krav til hvilke felter, der skal være udfyldt (mandatory felter) i de forskellige systemer. Med Dual-write valideres dette på tværs af alle tilknyttede løsninger – på én gang. Hvis ikke data udfyldes korrekt, vil synkroniseringen mellem den applikation, hvor du foretager ændringen og Microsoft Dataverse ikke være succesfuld. Du informeres om hvad den manglende synkronisering skyldes, og du kan udbedre fejlen med det samme.
Denne stærke valideringskontrol er med til at sikre at data er ens på tværs af applikationerne, en højere kvalitet af data og gør vedligeholdelse af stamdata meget lettere.

Integration med tredjepartsapplikationer 

Det er ikke kun Microsofts egne applikationer, som er kompatibel med Dual-write. Potentielt åbner Dual-write op for gnidningsfri integration med tredjepartsløsninger fra fx Oracle, Adobe og SAP.

Bedre brugeroplevelse og færre fejl

Løsningen er fleksibel og nem at komme i gang med, da den kræver minimal kode at sætte op.

Desuden fungerer Dual-write både online og offline, som den eneste nuværende integrationsløsning på markedet. Dual-write vil uden tvivl løfte brugeroplevelsen markant for de brugere af Dynamics 365-brugere, som hidtil har været hæmmet af den manglende integration. 

Ligeledes vil de support- og systemansvarlige opleve mindre vedligeholdelse og udfordringer med Dual Write. Hvis der opstår en fejl ved oprettelse af data, får administratorerne automatisk og øjeblikkeligt besked, så fejlen kan udbedres. 

Hør mere om løsningen på kommende webinar

Hvis du er interesseret i at vide mere om Dual-write, så deltag på vores webinar d. 25. august.

Se her for program og tilmelding.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Har du spørgsmål?

Vil du høre mere om hvordan Dual-write kan hjælpe dig, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig.

keyboard_arrow_up