Vi søger en konsulentchef. Er det dig?

Vi søger en konsulentchef for vores Microsoft Dynamics 365 FO-konsulenter i Kolding

I Bredana Axcite søger vi til en nyoprettet stilling en dygtig og ambitiøs, faglig konsulentchef, som kan stå i spidsen for et team bestående af syv MS Dynamics 365 FO-konsulenter.

Konsulentchefen bør være en tung faglig profil inden for Supply Chain og produktion - vores fokusområde – og skal med den ballast sikre vækst og udvikling i afdelingen. Du bør have et produktkend­skab, der gør dig til en naturlig sparringspartner for dine kolleger, når komplekse problemstillinger skal vurderes. 

Konsulentchefen indgår naturligt i presale sammen med salgsafdelingen, kan fungere som løsnings­arkitekt på større kundeprojekter og deltager aktivt i planlægning og afvikling af webinarer og Bredanas årlige Supply Chain-seminardag.

Du indgår i ledergruppen og skal sammen med dine kollegaer drive den løbende, faglige udvikling af alle konsulenter på tværs af lokationer.

Professionel og dygtig, faglig rådgiver

Udfordringen 

Du er god til at identificere og analysere løsningsmuligheder i komplekse problemstillinger. Du formår at sælge gode ideer/løsninger til vores kunder på en fagligt overbevisende facon. Du er stærk i skrift og tale på dansk og engelsk.

Du er som person venlig og imødekommende med en veludviklet humoristisk sans og sætter pris på stærk faglighed i et uformelt miljø.

Har du styrken til næste niveau?

Derfor skal du søge

Vi tror på, at den rette work-life balance, sammenholdt med en udviklende og spændende hverdag, er med til at give stor daglig jobtilfredshed.

Derfor vægtes vores medarbejderes personlige motivation og nysgerrighed meget højt, og vi går langt for at sikre vores medarbejderes tilfredshed.

I Bredana Axcite tilbyder vi en indbydende og på alle måder attraktiv arbejdsplads baseret på gode og sunde værdier, en uformel omgangstone fyldt med humor, et godt socialt samvær og favorable personalegoder.

Du får løn efter kvalifikationer, bonusordning og høj grad af fleksibilitet til at planlægge din egen hverdag.
 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent, Søren Glavind Bo, på sbo@changedirection.dk eller telefon +45 26 71 11 44.

Ansøgning

Send din ansøgning vi linket her nu, da samtalerne afholdes løbende.

Referencenummer: SB-9210

Om Bredana Axcite

Vi har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år, er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger over 30 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

I Bredana Axcite tager vi afsæt i Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations kombineret med egenudviklede løsninger. Vores kunder er mellemstore- og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution. 

Besøg vores karriereportal, og få en forsmag på, hvordan det er at arbejde i Bredana Axcite.

keyboard_arrow_up