Microsoft news

Større overblik på produktionsgulvet med Production Floor Execution

18. februar 2022 // 2 MIN

Større overblik på produktionsgulvet er blot én af de fordele, som den opdaterede Production Floor Execution byder på. 

Der kommer fortsat værdifulde opdateringer til Production Floor Execution-funktionaliteten, og især det nye interface gør en stor forskel på produktionsgulvet. 

 

Opdateret interface giver nye muligheder 

”Det er et helt nyt skærmbillede, brugerne møder, når de anvender PFE. Før kunne det være svært at få overblik over produktionsområdet, men det nye, trykfølsomme skærmbillede giver nye muligheder,” siger Hans-Christian Skovgård som er Application Consultant i Bredana Axcite. 

Skærmbilledet, som nu også kan benyttes på berøringsskærme, er bl.a. blevet mere overskueligt i kraft af nyt farvedesign og større knapper. Det gør det f.eks. meget nemmere og hurtigere at registrere arbejde. 

”Opdateringerne kommer til at gøre stor forskel på produktionsgulvet og gøre hverdagen mere overskuelig for produktionsmedarbejderne,” siger Skovgård.  

 

Forbedret brugervenlighed 

Med integrationen til assets-modulet kan der fra interfacet registreres stoptid på en maskine samt årsag dertil. Der kan også rekvireres statistik, vedligeholdelse og service samt indkøb i den forbindelse. Med andre ord giver funktionaliteten adgang til hele anlægskartoteket samt alle oplysningerne på et givent produktionsudstyr. 

Funktionaliteten er naturligvis også integreret til Warehouse Management, som udtager palle-ID ved færdigmelding af produktion og dermed danner indlagringsordre til lagermedarbejderen.  

Webinar

Webinaret Effektiv produktionsstyring i Dynamics 365 handler bl.a. om standard Dynamics 365 manufacturing-processer. Herunder tilbagemelding ved ny Production Floor Execution

Se webinaret on-demand her

Webinar

Webinaret Effektiv produktionsstyring i Dynamics 365 handler bl.a. om standard Dynamics 365 manufacturing-processer. Herunder tilbagemelding ved ny Production Floor Execution

Se webinaret on-demand her

 

Nem registrering af arbejde 

Production Floor Execution har en ny tidsregistreringsskærm til produktionsudførelse som alternativ eller erstatning for job card device og job card terminal i Shop Floor Execution. 

Selvom Production Floor Execution-funktionaliteten er forholdsvis ny, er det fortsat muligt at konfigurere terminaler. Eksempelvis til en ren check-in/check-ud terminal eller en terminal beregnet til et specifikt produktionsområde eller ressource. En virksomhed kan f.eks. have en terminal til at stemple ind og ud og en anden til at administrering af arbejde. 

”Funktionaliteten skaber bedre overblik over produktionsområdet, og så har produktionsmedarbejderne adgang til nøjagtigt de data, de har brug for. Det er også positivt, at det er blevet nemmere at registrere arbejde i IT-systemet. Selv for dem, der ikke er specielt IT-kyndige,” uddyber Skovgård. 

Du kan også registrere tid på indirekte aktiviteter som f.eks. møder eller oprydning. Du kan også bundte job, hvilket især er en nyttig funktion, når du har brug for at stemple ind på flere jobs samtidigt, hvor fordeling af realiseret tid sker ud fra forskellige modeller. 

Fanen all jobs kan tilpasses den enktelte bruger. Her har medarbejderen fuldt overblik over alle produktionsjob med status not startet, stopped eller started. Kilde: Microsoft

Fanen all jobs i Production Floor Execution

Læs mere om opdateringerne til Production Floor Execution på Microsofts egen hjemmeside her

Større kvalitetssikring 

Med funktionaliteten følger muligheden for at vedhæfte instruktioner i varekartoteket eller på rute/operationer, som vises i Production Floor Execution. I den forbindelse kan det angives, om filen skal åbnes, før jobbet kan igangsættes. På den måde er kvalitetssikringen i højere grad rykket med ud på gulvet. 

Fra Production Floor Execution kan man ved integration ligeledes se data og aflæse målinger live på en given maskine såsom temperatur, hastighed eller andet, som styres på maskinens styring. 

Til sidst er det værd at fremhæve, at funktionaliteten også underbygger mixed reality, hvilket f.eks. gør det muligt for operatøren at få vist en optagelse i HoloLens med guide til op- eller indstilling af en given produktionsmaskine.

Vi er specialister i Microsoft Dynamics 365

Vi er særligt stolte af vores certificering som Microsoft-partner med speciale i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Finance. Det betyder nemlig, at du er garanteret markedsledende ERP-produkter af høj kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om vores løsninger

Hvad med dit næste ERP-projekt?

Vil I vide mere om Dynamics 365, vil vi gerne dele ud af vores viden og erfaringer. Udfyld kontaktformularen, og vi vender hurtigst muligt tilbage. 

 

keyboard_arrow_up