Gratis e-bog

Opnå det rigtige fulde overblik med Axcite Business Intelligence

Denne e-bog giver dig indblik i Axcite Business Intelligence standardløsningen, der kan styrke datadrevne beslutninger og sikre virksomhedens vækstmuligheder bedst muligt.

Bestil e-bogen her

Indsigt er guld værd, og det at træffe datadrevne beslutninger, er blevet det nye normal. Med vores Axcite Business Intelligence til Dynamics 365 Supply Chain Management, kan du styrke jeres datadrevne beslutninger og dermed jeres vækstmuligheder, og sikre transparens i din virksomhed.  

Det er i øvrigt super nemt at komme i gang med vores standardpakke til Dynamics 365, som fra starten indeholder over 100 relevante KPI'er

I denne e-bog sætter vi fokus på disse elementer, som Axcite Business Intelligence bygger på: 

  • bygget til virksomheder som jeres 
  • samler og validerer data fra alle kilder 
  • giver jer over 100 relevante KPI’er fra starten 
  • gør det at nemt at oprette nye rapporter i samme design og dele indsigter med kolleger 
  • er bygget i Microsoft Azure og bruger Power BI som visningsværktøj 

Download vores e-bog gratis via formularen herunder.

Hvem henvender denne e-bog sig til?

Denne e-bog er interessant for dig, der arbejder med Business Intelligence, og er interesseret i at kende mulighederne med vores standard løsning, der netop er bygget til virksomheder indenfor handel, grossist og produktion. 

Udfyld formularen for at downloade e-bogen

Vi sender dig en mail med link til download af e-bogen. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager en mail fra os i din indbakke. 

Du tilmelder dig samtidig Bredana Axcites nyhedsbrev, som udsendes 10-12 gange om året. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. 

keyboard_arrow_up